Hakket grøntsager med krydderurtedip.
Fremgangsmåde.
Dip:
-
Vask hænder
-
Skyl persille og dild grundigt
-
Hak persille og dild fint
-
Rør surmælksprodukt med persille, dild og paprika
-
Smag til med lidt salt og peber
Vask hænder
Skyl persille og dild grundigt
Hak persille og dild fint
Rør surmælksprodukt med persille, dild og paprika
Smag til med lidt salt og peber
Grøntsager:
-
Skyl grøntsagerne grundigt
-
Skræl grøntsagerne
-
Skær grøntsagerne i stave
Skyl grøntsagerne grundigt
Skræl grøntsagerne
Skær grøntsagerne i stave
Servering:
-
Del portionerne i fire og server grøntsagsstavene med krydderurtedippen.
Del portionerne i fire og server grøntsagsstavene med krydderurtedippen.
Tip
-
Prøv dig frem med andre krydderurter eller krydderier, og find frem til din helt egen favorit dip.
Prøv dig frem med andre krydderurter eller krydderier, og find frem til din helt egen favorit dip.

Ingen kommentarer:
Send en kommentar